Vragenlijst beheer begraafplaatsen

De gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal zijn bezig met het opstellen van een nieuw beheerplan voor de algemene begraafplaatsen. Het gaat om één plan voor alle algemene begraafplaatsen in de drie gemeenten. Wij stellen dit plan gezamenlijk op vanwege de fusie.

Geef uw mening
Wij vinden het belangrijk inwoners te betrekken bij het opstellen van het nieuwe beheerplan. Bezoekt u weleens een algemene begraafplaats in een van de drie gemeenten? Of bent u een rechthebbende van een graf op een algemene begraafplaats? Geef dan uw mening. Wat vindt u bijvoorbeeld van de uitstraling en het beheer van de begraafplaats(en)? Bent u tevreden over het onderhoud? U kunt uw mening en suggesties kwijt op de vragenlijst.

Invullen vragenlijst
De vragenlijst kunt u digitaal invullen op www.gemeentewestbetuwe.nl. Dit kost u ongeveer 5-10 minuten en uw reactie blijft anoniem. Uw inbreng geeft ons een beter beeld van de begraafplaatsen in de drie gemeenten. Vult u de vragenlijst liever op papier in? Er ligt een exemplaar voor u klaar in de drie gemeentehuizen. U kunt de vragenlijst invullen tot en met maandag 25 juni 2018.