Vacature: Meewerkend voorman Buitendienst

36 uur per week | solliciteren kan tot 28 april

Deze functie maakt onderdeel uit van de buitendienst, 22 medewerkers, en wordt direct aangestuurd door de teamleider. De buitendienst maakt op haar beurt weer onderdeel uit van de afdeling Ruimtelijk Beheer. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het onderhoud van de buitenruimte. De meewerkend voorman stuurt de medewerkers (7 collega’s) aan die behoren tot de kleine kernenploeg welke belast zijn met het groenonderhoud, plantwerkzaamheden en het afhandelen van meldingen binnen het werkgebied. De buitendienst omvat daarnaast een technische dienst, een begraafplaatsen- en een bomenploeg.

Functie inhoud:

  • Stemt de dagelijkse werkzaamheden af met de teamleider en medewerkers buitendienst;
  • Verzorgt het groenonderhoud in de openbare ruimte en verricht onderhoudswerkzaamheden van vaktechnische en uitvoerende cultuurtechnische aard in de openbare ruimte;
  • Verzorgt dagelijks onderhoud aan materieel en materiaal;
  • Verricht licht administratieve taken (o.a. nacalculatie werkplanning);
  • Verplichte deelname aan de beschikbaarheidsdienst buiten kantooruren (achterwacht en gladheidbestrijding.

Wij vragen:

Kennis en ervaring bevinden zich op MBO werk- en denkniveau. Ervaring als meewerkend voorman en kennis van de gemeentelijke organisatie is, net als wonen binnen een straal van 30 minuten van Geldermalsen een pré. Kennis van veiligheids- en uitvoeringsvoorschriften is noodzakelijk. Daarnaast beschik je over een klantgerichte instelling in combinatie met communicatieve vaardigheden. Samenwerking en resultaatgerichtheid kunnen niet los gezien worden van  initiatief en kwaliteitsbewustzijn..

Wij bieden

De functie is gewaardeerd in functieschaal 6. Het bruto maandsalaris bedraagt  maximaal  € 2.662,00.

De aanstelling geschiedt in tijdelijke dienst voor de duur van één jaar met de mogelijkheid op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. 

Interesse?

Voor meer informatie kun je je richten tot de teamleider, Jurgen van Hevelingen. Je kunt hem bereiken onder nummer (0345) 586611 of via e-mail: j.v.hevelingen@geldermalsen.nl.

Past deze functie bij jou ? Dan is het aan jou om te solliciteren.

Jouw sollicitatiebrief met cv. kun je zenden aan sollicitaties@bvowb.nl  onder vermelding van ”budi 2017”.

 

Wij verwachten jouw reactie uiterlijk vrijdag 28 april 2017.

 

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.