13 maart BSR vragenuurtje. Stel uw vraag over lokale belastingen en WOZ-beschikking

BSR is op 13 maart in het gemeentehuis in Geldermalsen om uw vragen te beantwoorden. Maak vooraf een afspraak.

Inloopspreekuur voor vragen aanslag lokale belastingen en WOZ-beschikking

Op dinsdagochtend 13 maart 2018 houdt Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR)  van 8.30 t/m 12.30 uur inloop spreekuren in het gemeentehuis van gemeente Geldermalsen, Kuipershof 2 in Geldermalsen.

Aanmelden

U kunt zich vooraf aanmelden via inloopspreekuur@bsr.nl. U wordt dan geholpen op het vooraf afgesproken tijdstip. Voor de afspraak is 20 minuten gereserveerd.  Vermeld in de mail uw subjectnummer (staat op het  aanslagbiljet), het onderwerp waar u vragen over heeft en uw voorkeurstijd. U kunt ook gewoon binnen lopen. Het kan dan voorkomen dat u moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is. Neem in alle gevallen uw aanslagbiljet mee!

Kijk op www.bsr.nl of bel met (0344) 704704.