Start advertentieverkoop nieuwe gemeentegids

Uitgever Akse Media start eind juli met de advertentieverkoop voor de Gemeentegids 2019. Akse Media is de officiële uitgever van de gemeentegids van de toekomstige gemeente West Betuwe.

Jlogo op weg naar west betuweessica Venema van Akse Media vraagt de komende periode aan bedrijven in West Betuwe om advertentieruimte in de gemeentegids te kopen. Controleer altijd of het om de officiële gemeentegids van West Betuwe gaat. Zo kunt u vragen met welke uitgever u spreekt of u vraagt naar de aanbevelingsbrief van de gemeente.

Bij twijfel mag u contact opnemen met Harry de Bont (afdeling Communicatie) van de gemeente Neerijnen, via telefoonnummer 14 0418. Hij coordineert de gemeentegids voor de nieuwe gemeente West Betuwe.

Informatie over advertentieverkoop gemeentegids

Voor informatie over het plaatsen van een advertentie in de gemeentegids neemt u contact op met Jessica Venema van Akse Media. De gids verschijnt begin 2019.
Telefoon:  06-27503970
E-mail:      jessica@aksemedia.nl