Bentinckhof in De Plantage tijdelijk afgesloten

Werkzaamheden starten 3 juli en duren ongeveer 3 weken. Verkeer wordt omgeleid.

In de komende periode worden aan de Noorderhof en Bentinckshof (gedeelte ten westen van de Dingshof) 16 woningen gebouwd. Voor deze woningen moet nog riolering worden aangelegd in beide straten en dat willen wij de komende periode gaan doen. 

Afsluiting Bentinckshof

Vanaf maandag 2 juli 2018 start de aannemer met de aanleg van de riolering in de straat Bentinckshof, op het gedeelte tussen de rotonde Rijksstraatweg en de Kuyckshof. Nadat het riool is aangelegd zal weer een asfaltweg worden aangebracht. Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de Bentinckshof op dit gedeelte tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

Bereikbaarheid gedurende de werkzaamheden:

Tijdens deze werkzaamheden is de Bentinckshof volledig afgesloten op het gedeelte rotonde Rijksstraatweg-Kuyckshof. Het verkeer (met uitzondering van vrachtverkeer en landbouwverkeer) wordt omgeleid via de route rotonde Rijksstraatweg-Noorderhof-Dingshof-Dorsvlegel-Kuyckshof (zie zwarte pijlen in onderstaande figuur). Tijdens deze werkzaamheden wordt de Noorderhof (t.p.v. de woningen 27-37) tijdelijk een doodlopende weg.

  • Het vrachtverkeer met bestemming De Plantage wordt omgeleid via de route Rijksstraatweg-Provincialeweg-Randweg-Bentinckshof.
  • Het landbouwverkeer met bestemming De Plantage of Hondsgemet wordt omgeleid via de route Rijksstraatweg-Blankertseweg-Meersteeg-Bentinckshof.
  • Voor fietsers en voetgangers richting de rotonde Rijksstraatweg is de bestaande wandel- en fiets route langs de Noorderhof weer te gebruiken.
       
  Afgesloten Bentinckshof
   
 

 

 


 

Planning

De werkzaamheden starten maandag 2 juli 2018 en zullen ca. 2-3 weken gaan duren. In week 29 (wanneer exact is nog niet bekend) wordt het asfalt aangebracht waarna de Bentinckshof weer open gesteld wordt voor het verkeer. Bij de opstart van de werkzaamheden zullen wij verkeersregelaars inzetten die het verkeer zullen begeleiden. Deze moeten ook voorkomen dat vrachtwagens en landbouwvoertuigen de Plantage inrijden via de Bentinckshof.

Informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden neemt dan contact op met de projectleider Niels van Tiggelen (0345-586611) of n.v.tiggelen@geldermalsen.nl.