Geldermalsen Laan van Leeuwenstein

De inrichting van de straat wijzigt. De werkzaamheden zijn van l0 juli t/m 18 augustus 2017

Om de doorstroming van het verkeer te verbeteren bij de Laan van Leeuwenstein in Geldermalsen wordt de weg aangepast. Bij de twee scholen komen zogenaamde 'kiss en ride' zones. En de noordelijke ingang van het Lingeborgh college wordt aangepast.
De werkzaamheden starten l0 juli en zijn 18 augustus 2017 afgerond. Om goed en veilig te werken wordt de weg in één richting afgesloten.

Er komt een tijdelijke aansluiting op de Provinciale weg N327. Rabobank, Bethelkerk en de scholen blijven met de auto bereikbaar. Het parkeerterrein naast het Lingeborgh college sluit tijdens de uitvoering ongeveer één week.

Contactpersoon gemeente Geldermalsen, dhr. J. van Eldik, (0345) 58 66 11.
Contactpersoon aannemingsbedrijf Van Doorn Geldermalsen B.V., dhr. M. Zuurmond, (0345) 57 11 41.