8 maart BSR inloopspreekuur

Heeft u vragen over uw aanslag of WOZ-beschikking? Woensdag 8 maart komt BSR naar gemeente Geldermalsen.

Medewerkers van BSR staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over uw aanslag en WOZ-beschikking.

Logo BsrInloopspreekuur voor vragen over uw aanslag lokale belastingen en WOZ-beschikking

Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) verstuurt, in opdracht van uw gemeente, de jaarlijkse aanslagen lokale belastingen en de WOZ-beschikkingen.

Heeft u vragen over uw aanslag of WOZ-beschikking?

Op woensdag 8 maart 2017 houdt BSR speciaal voor de gemeente Geldermalsen een inloopspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur staan medewerkers van BSR voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over uw aanslag en WOZ-beschikking. U bent van harte welkom op 8 maart 2017 tussen 8.30 en 12.30 uur in het gemeentehuis van gemeente Geldermalsen, Kuipershof 2 in Geldermalsen. Neem uw aanslagbiljet mee.

Aanmelden: niet noodzakelijk, wel mogelijk

Het is niet noodzakelijk om uw komst van tevoren aan te melden. Echter, ervaring leert dat het kan voorkomen dat u moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is om u te woord te staan. Ook is op sommige vragen voorbereiding gewenst.  Als u ervoor kiest om een afspraak te maken, dan weet BSR waarvoor u komt. U wordt dan geholpen op het vooraf afgesproken tijdstip. Voor de afspraak is 20 minuten gereserveerd.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken, stuur dan een e-mail naar inloopspreekuur@bsr.nl, onder vermelding van uw subjectnummer en het onderwerp waarop uw vragen betrekking hebben. Tevens kan een voorkeur voor tijd aangegeven worden. U ontvangt altijd een bevestiging van BSR.

Niet naar het spreekuur, maar wel vragen?

Kunt u niet op het spreekuur komen maar heeft u wel vragen? Dan kunt u terecht op onze website www.bsr.nl, en gebruik maken van het contactformulier of bellen met BSR, telefoonnummer (0344) 704 704 (maandag tot en met vrijdag 8.30 tot 12.30 uur). Via de website kunt u ook automatische incasso regelen, een taxatieverslag aanvragen, bezwaar maken of een kwijtscheldingsformulier aanvragen. Hiervoor heeft u uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig.