De Knop Centrum voor duurzaamheid opent 7 oktober

De Knop is gevestigd aan de Rijksstraatweg 19 in Geldermalsen en is een initiatief van 11duurzaam. De gemeente Geldermalsen ondersteunt het initiatief.

Zaterdag 7 oktober om 10 uur ‘s morgens opent wethouder Ronald van Meygaarden De Knop, Centrum voor duurzaamheid.

11duurzaam wil samen met de gemeente Geldermalsen gaan voor een gemeente die energieneutraal is in 2030. Dat betekent dat alle energie die gebruikt wordt ook in de gemeente duurzaam wordt opgewekt. Dat lukt alleen als burgers, bedrijven en de gemeente goed samenwerken. De Knop wil hieraan zijn steentje bijdragen.

Informatie over zonnepanelen en windenergie

Inwoners uit de gemeente kunnen bij De Knop terecht voor informatie op het gebied van Duurzaamheid. Medewerkers van De Knop geven bijvoorbeeld advies over hoe je met allerlei hulpmiddelen met energie in en om je huis aan de slag kunt gaan. Of hoe je duurzaam energie kunt opwekken met zonnepanelen en duurzame windenergie kunt afnemen via het energiebedrijf Betuwestroom. Ook start De Knop binnenkort met een tweewekelijks activiteitenprogramma in het Centrum voor duurzaamheid of op locatie in de gemeente. De Knop wil ook andere initiatieven ruimte geven die aan de doelstelling bijdragen zoals de Wereldwinkel en de zwerfvuilbrigades.

Openingstijden De Knop

De Knop is geopend elke woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 14.00 -17.00 uur en elke zaterdag van 11.00 - 15.00 uur. Houd verder de agenda in de gaten op www.11duurzaam.nl/deknop.

log elfduurzaam