Te huur: schoolgebouw in Meteren

Het voormalige schoolgebouw met een vloeroppervlakte van ca. 172 m2 bruto is te huur. In eerste instantie één jaar.

Huurprijs 860 euro per maand (10.320 euro per jaar)

Indeling: entree, een grote ruimte - voormalig klaslokaal aan de Lindelaan 2 in Meteren - ca. 65 m2, kantoorruimte met keukenblok van ca. 15 m2 , centrale hal met een toiletgroep, één bouwlaag. Het buitenterrein is omheind en deels verhard. Een energielabel niet beschikbaar.

Bestemming Maatschappelijk

Maatschappelijk dat wil zeggen: niet-woonfuncties, gebruik van grond en opstal ten behoeve van religieuze, educatieve, sportieve, sociale dan wel culturele doeleinden. Tijdelijke kantoorfunctie wordt in overweging genomen, de huurder dient zelf een planologische vrijstelling aan te vragen. Huurperiode: in eerste instantie voor één jaar.

Huurvoorwaarden

Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. Beschikbaarheid Aanvaarding in overleg op korte termijn mogelijk.

Bezichtiging op afspraak

gemeente Geldermalsen, Afdeling Grondzaken 0345-586687.

Gemeente Geldermalsen:

Nadere informatie: Afdeling Grondzaken 0345-586687.

Bezichtiging op afspraak.