Leerwerkplek medewerker Klantcontact

Opgeleid worden en werkervaring opdoen bij gemeente Geldermalsen? Wij zoeken 1 kandidaat voor circa 28 uur per week. Belangstelling? Reageer voor 7 augustus.

Afbeelding 1

Medewerker klantcontact m/v

Wat ga je doen

• Je neemt de telefoon aan en staat de klant op een klantgerichte wijze te woord.

• Je geeft juiste en volledige informatie aan de klant via de telefoon, balie of receptie.

• Je verricht administratieve werkzaamheden voor de afhandeling van het klantcontact.

• Je doet zo veel mogelijk werkervaring op in de periode van september 2017 t/m september 2018.

Wat vragen wij

• Je loopt 20 uur per week stage. Daarnaast volg je 8 uur per week de MBO3-opleiding ‘Waardevol Klantcontact’.

• Je beschikt minimaal over een MBO2 werk- en denkniveau.

• Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren en je hebt een klantgerichte instelling.

• Je hebt ervaring met het werken met een computer.

Wat bieden wij

• Wij bieden jou de mogelijkheid om de opleiding ‘Waardevol Klantcontact’ vakinhoudelijk op MBO3-niveau te volgen, die wij volledig vergoeden. Hiervoor wordt een opleidingscontract afgesloten.

• De reiskosten worden vergoed.

• Voor de stage wordt geen stagevergoeding toegekend.

• Je komt in een leuke collegiale werkomgeving en wordt door medewerkers van deelnemende organisaties begeleid.

• Na dit traject heb je een jaar lang werkervaring en een erkend diploma op zak. Hiermee heb je een grote kans op het vinden van een leuke baan!

Dit leer-werktraject biedt een unieke kans voor iedereen die zijn kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten en bij een klantcontactcentrum wil werken:

• Je loopt een jaar lang stage bij gemeente Geldermalsen

• Je volgt in die periode de MBO3-opleiding ‘Waardevol Klantcontact’ (8 uur per week)

Een rijke vorm van leren dus! Na dit jaar ben je toegerust om in dit werkveld een baan te vinden.

Unieke kans!

Opgeleid worden en werkervaring opdoen bij

Gemeente Geldermalsen?

Wij zoeken 1 kandidaat voor circa 28 uur

per week.

Is dit leer-werktraject iets voor jou?

Je kan ons op vele manieren benaderen. Je kunt ons je motivatie brief sturen via de email. Maar we stellen het erg op prijs als je in plaats van een brief een motivatie filmpje via WhatsApp stuurt. Daarnaast ontvangen we graag jouw CV per e-mail.

Kies de wijze die bij jou past en als we voldoende aanknopingspunten zien, kunnen we kennis maken met elkaar. Stuur jouw sollicitatie tot uiterlijk 7 augustus a.s. per mail naar Ocaro via erkend@ocaro.nl o.v.v. Sollicitatie leer-werktraject.

Meer informatie vind je op www.erkend-talent.nl | Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afbeelding 2 Afbeelding 3