Eerste verkiezingsdebat woensdag 31 oktober

Woensdagavond 31 oktober is het eerste echte grote verkiezingsdebat in West Betuwe. De lijsttrekkers van alle tien politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen gaan met elkaar in discussie over actuele onderwerpen.

Het debat vindt plaats in de filmzaal van ‘De Pluk’ in Geldermalsen en  begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Het debat staat onder leiding van Albert Heller en Eric Wijnacker van dagblad De Gelderlander/AD Rivierenland.

Andere verkiezingsavonden in West Betuwe in de maand november zijn:

• woensdag 7 november: verkiezingsavond voor inwoners voor wie ‘stemmen’ niet vanzelfsprekend is, De Beurs, Geldermalsen, 19:30 – 21:00 uur.
  • woensdag 14 november: debatavond in De Schildkamp, Asperen, 20:00 uur.
  • vrijdag 16 november: verkiezingsavond voor West Betuwse ondernemers, Gemeentehuis Geldermalsen, 19:00 uur.

Kijk voor het overzicht van alle data en tijden op de pagina over de verkiezingen.