Collectieve ziektekostenverzekering

Scroll naar

Direct regelen

Wat u moet weten

Goed verzekerd, een betaalbare premie en een kleinere kans op onverwachte kosten

U heeft recht op goede zorg. Ook als uw inkomen laag is of u een uitkering ontvangt. Zéker als u vanwege een chronische ziekte of beperking hoge zorgkosten heeft. Daarom betaalt de gemeente Geldermalsen mee aan de kosten voor de premie van een goede zorgverzekering. Zo blijft de premie betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten aanzienlijk. Deze zorgverzekering heet ‘GarantVerzorgd’. Wij bieden u deze aan in samenwerking met zorgverzekeraar Menzis.

Uw voordeel:

  • Gemeente Geldermalsen betaalt mee aan uw premie.
  • U krijgt kortingen op de basisverzekering en op de aanvullende zorg- en tandartsverzekering.
  • U heeft toegang tot extra vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, tandartskosten, ziekenvervoer en de eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp.
  • Kiest u voor de uitgebreidere verzekering? Dan vergoedt de zorgverzekeraar uw volledige eigen risico bij de aanvullende GarantVerzorgd 3 verzekering.
  • Menzis accepteert iedereen, zonder medische keuring.

Zorgverzekering GarantVerzorgd als u een laag inkomen en/of hoge zorgkosten heeft

Het maakt niet uit of u ziek of gezond bent. Bij de zorgverzekering GarantVerzorgd is iedereen met een laag inkomen en/of hoge zorgkosten uit de gemeente Geldermalsen van harte welkom.

Of u in aanmerking komt voor de zorgverzekering GarantVerzorgd hangt af van uw situatie en de samenstelling van uw huishouden. Is uw gezamenlijke netto maandinkomen inclusief vakantiegeld lager dan 120% van het sociaal minimuminkomen? Dan komt u in aanmerking. Is dit hoger, dan helaas niet.

Premies, vergoedingen, voorwaarden en kortingen

Op https://www.menzis.nl/gemeente kunt u lezen over de premies, vergoedingen, voorwaarden en kortingen die voor 2018 gelden.

Aanvraag

Bel met Menzis of de gemeente voor antwoord op uw vragen

Heeft u een vraag over een vergoeding, neem dan contact op met de Menzis Klantenservice, telefoonnummer 088-222 40 40. Heeft u hulp nodig van de OverstapCoach, bel dan met Menzis 088 – 222 40 80.