Bezorgklacht huis-aan-huis bladen

Scroll naar

Heeft u het huis-aan-huis blad niet ontvangen? U kunt het rechtstreeks melden bij de uitgever of bezorgdienst. Ook als u gedumpte folders of kranten in uw omgeving ziet, kunt u dat melden.

Nieuwsblad Geldermalsen

Nieuwsblad Geldermalsen wordt door Reli groep huis-aan-huis bezorgd. Bezorgklachten en klachten over weggegooide kranten of flyers kunt u melden bij bdu uitgever via de website  http://nieuwsbladgeldermalsen.nl/klacht

Brochures en flyers gemeente Geldemalsen

Gemeente Geldermalsen verspreidt huis-aan-huis brochures en flyers via de Reli groep. Bezorgklachten kunnen  doorgegeven worden via 0184 - 414 539 of info@reli.nl. Vermeld daarbij postcode en huisnummer zodat duidelijk is om welk adres het gaat.

Zakengids en losse commerciële folders

Zakengids en losse reclamefolders worden door S.N.E. van de Meer Vuren bezorgd. Klachten kunnen telefonisch doorgegeven worden via 0183 0 638055.

Folders in plastic

Folders in plastic bundel worden door het bedrijf Spotta bezorgd. Bezorgklachten of klachten over de dumpen van folders. Telefonisch via 088 8682000.